Subtitrari Filme, Postere, Galerii Foto

Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Monitorizare film

Daca nu gasiti subtitrarea dorita pentru un film deja existent pe site puteti adauga filmul respectiv in lista dumneavoastra de filme monitorizate: in clipa in care apare o subtitrare noua pentru unul dintre aceste filme veti primi automat un mesaj de notificare via email.

In aceasta lista se poate adauga un numar nelimitat de filme si se pot sterge filmele ale caror subtitrari noi nu mai prezinta interes.

Acest serviciu necesita autentificare (se afla in sectiunea "Contul Meu"). Pentru a crea un cont nou accesati pagina de inregistrare.


Statistici

Alerta film: 20569 cereri / 6017 rezolvate / 29.25% procent rezolvare

Monitorizare film: 563 monitorizari / 451 notificari (80.11%)

Total: 10977 filme / 30440 subtitrari / 4561 membri activi

Alerta Film

serviciu temporar indisponibil
Daca nu ati gasit un film pe site, va rugam sa completati campurile de mai jos, si veti primi automat o notificare cand filmul este disponibil. Mai multe informatii

Film:
An:
E-mail:

Daca filmul se afla pe site, dar nu ati gasit subtitrarea potrivita, folosirea serviciului monitorizare film este cea mai potrivita solutie pentru rezolvarea cererii.

Contul Meu

Dupa autentificare veti putea uploada subtitrari si veti beneficia de alte optiuni suplimentare. Contul este valabil pentru toate serviciile freshinfo.ro:

E-mail:
Parola:
Inregistrare    Am uitat parola